נכנסים לעמוד הגדרות חשבון, באזור ״אזור מסוכן״ יש כפתור ״מחקו את החשבון שלי״. לוחצים, ובחלונית האישור מקלידים את כתובת המייל שלכם.
ברגע שאישרתם, המערכת מוחקת לצמיתות:
- את כל הסרטונים והתמונות שיצרתם
- חיבורים לרשתות החברתיות
- הלוגו, הפרזנטור והפרופיל העסקי
- היסטוריית קרדיטים וחיובים
מנוי פעיל מתבטל אוטומטית, ולא יבוצעו חיובים נוספים. הפעולה אינה הפיכה.
#מחיקה#חשבון#פרטיות
