נכנסים לניהול חיבורים. ליד כל חשבון מחובר יש כפתור ״נתק״. הניתוק מיידי ועוצר כל פרסום עתידי לאותו חשבון.
תוכן שכבר עלה לרשת לא נמחק כשמתנתקים, רק פרסומים עתידיים נעצרים.
#ניתוק#חיבורים
נכנסים לניהול חיבורים. ליד כל חשבון מחובר יש כפתור ״נתק״. הניתוק מיידי ועוצר כל פרסום עתידי לאותו חשבון.
תוכן שכבר עלה לרשת לא נמחק כשמתנתקים, רק פרסומים עתידיים נעצרים.
לא מצאתם תשובה? פתחו פנייה